Horten og Omegn Travforening

Stiftet 1. januar 1922

Utopia Zafirah

Mai: Utopia Zafirah 13,5 (e. Steinlager u. Irma Tilly). Hoppa til Jeanette Ryen har nedkommet med et hoppeføll etter Ken Warkentin, født i juni. Bedekkes i år, hingst ikke bestemt.

Navnet på denne kommende stjerna blir Uthoppia Av Luftegaard.

Lilje Spika

5.mai: Lilje Spika (e. Spikeld u. Lilje Kråka) nedkom med et flott hingsteføll etter Galileo og eierne lider (antagelig)valgets kvaler mellom navnene Kjellprinsen, Kjellsmell, Monicasin, Teppa Sjarmør'n eller Lille Galileoprinsen!Foto: Monica/Kjell Roar Hansen

Lilje Faksa

27.april: Lilje Faksa ( e. Jærvsøfaks  u. Lilje Spika) fikk et langbent hingsteføll lys i fargen etter Moe Odin. Skal til Bork Odin iår.Troll Sterk Odin hviler ut 1 time gammel!

Kremtrolla

21.april: Kremtrolla (e. Krembest u. Nordlands Gyda) Nedkom med et hoppeføll e. Moe Odin. Hingst iår: Moe OdinRappterna!

Gomnes Bris

19.april: Gomnes Bris (e. Spikeld-Slogum Bris) nedkom med et hoppeføll e. Ingbest. Hingst iår: Bork Odin

Ingbris 1 dag gammel og til høyre på Veterinærhøyskolen på antibiotika etter en bakterieinfeksjon. Men det gikk bra!

Torpa Hege

17. april: Torpa Hege (E. Spikeld u.Balerina) nedkom med et langbent hingsteføll e. Ingbest. Hingst iår: Tand KraftGutten heter Ingrappen!

Wik Marthe H.B.

Hege Rollstad og Børre Larsen har leid topphoppa Marthe Røder og med Galileo som partner resulterte det i et hoppeføll med navnet Wik Marthe H.B.

Theogulla

Theogulla har fått et hingsteføll etter Galileo som har fått navnet Joker Blesen.

Mor er totalt fri for Elding og Jærvsøfaksblod og får nå inn begge deler så dette blir spennende!

Lilje Faksa

3.april nedkom Lilje Faksa med et hoppeføll som fikk navnet Troll Sterk Anne. Far er Moe Odin og Faksa føres tilbake til ham iår.

Case

31.mai: Case (Super News-Bellas Diva) har fått hingsteføll e. Pastor Stephen som kan sees hos oppdretter Gunnar Flåten.

Gomnes Bris

13.mai: Gomnes Bris (e. Spikeld-Slogum Bris) har fått hingsteføll e. Bork Odin. ( Bork Viking) Hingst iår er Åsajerven.

Joyful Lavec

30.mai : Joyful Lavec (e. Enjoy Lavec-Do Si Do Hanover) fikk hoppeføll. Krabaten er søster til Photo Lavec og blir spennende å følge for Morten og Truls Wivestad.

Lilje Faksa

23.april: Lilje Faksa (e.Jærvsøfaks-Lilje Spika) nedkom med et helt hvitt hingsteføll som har fått navnet Troll Sterk Solan. Ny partner iår blir Moe Odin for Lilje Faksa. Og hun er drektig!

Kremtrolla

10.april: Kremtrolla (e. Krembest-Nordlands Gyda) har fått hoppeføll e. Horgen Tore som har fått navnet Torispika. Hingst iår blir Moe Odin.

Delicious Queen

Truls Wivestad har fått hoppeføll e. Dream Vacation. ( Dancing Queen)

Hoppe fra Sierra Madre

Tove Thuseth har fått et hoppeføll e. Cromwell u. Sierra Madre  (Mia Madre)

Hingsteføll  fra  Case

Gunnar Flåten har fått et hingsteføll e. Pastor Stephen u. Case

Numero Uno Royal født idag

5.mai: Hoppe e.Revenue og Yankee Bailey som er tante til Muscle Hill!

Troll Sterk Viking har kommet til verden

9.mai: Hingst e.Moe Odin og Lilje Faksa. Hingst iår: Tekno Odin

Quick Pleasure

25.juni: Quick Pleasure har fått hoppeføll e. Revenue

Navn: Guilty Pleasure

5.juli: Hingst e. Tekno Odin. ( Hommes Ferrari) Hingst iår: Moe Odin

Årets føll                    2013
Har du fått føll som du har bilder av vil vi gjerne at du deler de med oss. Send gjerne med etpar linjer om når føllet er født og stamme. Er føllet tilsalgs kan man opplyse om det. Send det HIT

Tyrivinna

2.juni: Tyrivinna(e.Braute-u.Lilje Kråka) fikk idag et hingsteføll etter HG Balder.

Hingst iår: Tekno Odin.

Joyful Lavec

4.juni: Joyful Lavec (e.Enjoy Lavec-u.Do Si Do Hanover),søster til Living Image og I Won't Dance fikk hingsteføll e.SJ's Photo. Navn: Photo Lavec. Hingst iår: Dream Vacation.

Knattens Ronja

Knattens Ronja (e.Alm Svarten-u.Haugestad Gulla) har fått hingsteføll e.Lome Elden. Denne er bror til Hoppe-Derbyvinner Haugestad Opera!

Alexias Corall

Alexias Corall (e.Smokin Yankee-u.Alexia Lep) har fått hingsteføll e.SJ's Photo. Denne krabaten er helbror til ingen ringere enn King Coral! Bedekkes ikke iår.

Andrea Corall

Andrea Corall (e.Jobie Tempest-u.Alexias Corall) har fått hingst e. Dream Vacation. Bedekkes ikke iår.

French Song

French Song (e.Goetmals Wood-u.Femme Corps) har nedkommet med hingsteføll e.Make It Happen. Hingst iår : Muscles Yankee B.R.

Nordlands Gyda

Nordlands Gyda (e.Rappfot-u.Mørtvedt Petra) har fått hingsteføll etter Jærvsøfaks. Bedekkes ikke iår.

Case

Case (e.Super News-u.Bellas Diva) som eies av Gunnar Flåten har fått hingsteføll e.Thai Tanic. Hingst iår : Revenue.

Vi Sponser Horten og omegn Travforening!

Grasrotsandelen:

Send sms med

GRASROTANDELEN 991717420

til 2020 og få

Horten Travforening

som din Grasrotmottaker.

(Tjenesten er gratis)

Antall besøk på denne siden:

Terminlister 2017:

Nyttige sider: